De realisatie van een droom.

wijnhandel allvino winkel

Start als drankencentrale in 2004

Het verhaal van Allvino start in 2010. Het is de realisatie van een droom voor Olivier Allaert, die op dat moment al jaren het idee koestert om een eigen wijnhandel te beginnen. Dat zijn drankenhandel de verkoop van wjin zag stijgen van 5% van de omzet tot 50% deed hem uiteindelijk de stap zetten. 

Rechtstreeks van de wijnproducent

Reeds 10 jaar bezoekt Olivier regelmatig producenten van wijnen over heel Europa. Door rechtstreeks bij hen aan te kopen, kan hij zijn selectie in de winkel aanbieden aan de juiste prijs-kwaliteitverhouding. Het stokpaardje van Olivier.

Ontdekken, proeven en beleven

Dat Olivier een ware passie heeft voor wijnen merk je wanneer hij jou advies geeft in de winkel en tijdens de wijnproeverijen die hij geeft. Tijdens zo’n proeverij deelt hij met plezier zijn kennis en laat hij jou als klant je smaak ontdekken door te proeven en te beleven. Regelmatig komt ook een wijnproducent zelf langs om zijn wijnen te laten proeven en het verhaal erachter te vertellen.

Proeven & beleven

Regelmatig nodigt Allvino wijnproducenten uit om hun wijnen te komen laten proeven. Wil je hiervan op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van onze events